Trouwkoets huren

Wilt u een trouwkoets huren?

We beginnen met de Glaslandauer.

Bij de mooiste dag van je leven past romantisch en bijzonder vervoer. Je kunt bij ons kiezen uit meerdere prachtige trouwkoetsen geheel in de originele kleuren .

Wij zorgen dat jullie op deze bijzondere dag een zorgeloze rit hebben. Een koets van Stal Droppinghiem maakt jullie trouwdag tot een romantisch sprookje.

Wij denken graag met jullie mee om te zorgen dat jullie trouwdag perfect verloopt. Wil je bloemstukken op de koets, wij kunnen deze verzorgen. De bloemstukken worden gemaakt in overleg.

stal-droppinghiem-koetsen-1

witte-duiven

Witte duiven

Witte trouwduiven maken het sprookje compleet. De duiven kun je gratis bij de koets krijgen. Deze duiven vliegen na het los laten, direct terug naar Droppinghiem.

Onze trouwkoetsen

De Barouche

barouche-img1

Onze Barouche werd omstreeks 1895 gebouwd in Duitsland en is geheel gerestaureerd. Het biedt plaats aan twee passagiers die beschermd worden door een leren kap. Deze kap kan ook omlaag. Dit rijtuig heeft de originele kleuren licht- en donker blauw en is afgezet met een rode bies.

De Barouche kan zowel met een- of twee paarden gereden worden. De wielen zijn omkleed met rubber.

De Landauer

landauer-img4

Een Landauer is een type rijtuig waarvan het dak in twee helften, een naar voren en een naar achteren, neergeklapt kan worden. Vier passagiers kunnen hierin vervoerd worden. Omdat dit rijtuig dicht, open en halfopen gereden kan worden is het geschikt voor elk weertype.

De Glaslandauer wordt met twee paarden gereden. Dit schitterende rijtuig heeft de originele kleuren donker groen en zwart en is afgezet met een gele bies. De wielen zijn omkleed met rubber.

De Parkwagen

parkwagen-img1

Onze Parkwagen is gebouwd omstreeks 1850. Dit rijtuig is in 2010 geheel gerestaureerd. Ze biedt plaats aan 4 gasten en is voorzien van een leren kap. Het kan dus open en halfopen gereden worden. Dit prachtige rijtuig is nog voorzien van wielen met stalen hoepels.

Het wordt met één paard gereden. Het rijtuig is blank gelakt.

De Paardentram

paardentram-voor-trouwerijen

Onze paardentram is uitermate geschikt als volgwagen voor een trouwerij.

Fotogalerij