Evenementen

Doe eens wat anders!

Zeer geschikt voor: familiedagen, personeelsfeesten, groepsuitjes, teambuilding etc.

Ringsteken: Deze wedstrijd vergt concentratie. Met een houten pistooltje probeer je de ring uit het handje te steken. Dit is moeilijker dan je denkt. Je zit naast de koetsier en je focust je op de ring. Per rit moet je 4 ringen steken. Zal dat lukken? De spanning is op je gezicht te lezen. Dit is je kans om dit prachtige spel te ervaren. Doe je mee?

Kegel rijden: Heb je wel eens gedroomd om achter een paard te zitten en te mennen? Dit is nu werkelijkheid geworden bij Stal Droppinghiem. Je zit op de menwagen en bestuurt onder leiding van de instructeur de combinatie. Je gaat rijden op een parcours voorzien van kegels met daarop een balletje. Het paard laat je natuurlijk niet stappen, maar je spoort hem aan te draven. Je gaat in draf over het parcours tussen de kegels door. Hoeveel ballen blijven er op de kegels liggen. Laat maar eens zien dat je dit kunt.

stal-droppinghiem-evenementen-1

stal-droppinghiem-evenementen-2

Kelnerrace

De kelnerrace is een uiterst spectaculaire wedstrijd. De deelnemer neemt plaats achterop de menwagen. Hierbij houdt men een dienblad met volle glazen zo recht mogelijk. De koetsier gaat nu een parcours rijden met hindernissen. Dit gaat natuurlijk niet in stap, maar zo snel mogelijk. Kun je het dienblad met glazen recht houden? Een prachtige wedstrijd die zorgt voor veel hilariteit.

Durf je ook mee te doen?

Fotogalerij